maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäistä!

Sen verran kiirusta piisaillut viimeaikoina lähinnä koulujen yhteishakuun liittyen, (ennakkotehtävät vievät aikaa ja vaivaa), etten ole kerennyt tänne mitään runoilemaan. Myös muutamia erityyppisiä projekteja etenee taustalla joihin on uhrattu aikaa. Muutaman viikon päästä palataan siihen paremmin, mutta liikkuvaan kuvaan ne jutut liittyy. 

Koska pari tyyppiä on jo kysellyt uusien tekstien perään, niin tiputan kuitenkin nopeasti pikaisen pääsiäispäivityksen ja sitten jatkan koulupaprujen säätöä.

Pääsiäinen on kivaa aikaa, vapaata perheen kesken, suklaamunia ja karkkirakeita. Tähän kärkeen viskaan jo vuonna 1994 piirretyn Easter-sketcshin, niin ei tarvitse niin paljoa kirjoitella ;)


Tänä vuonna on poikkeuksellisesti meidän perheessä jätetty mämmit syömättä ja koetettu keskittyä hillon metsästykseen. Kesän aikana olisi tarkoitus muuttaa pienempään asuntoon ja siksikin kävimme kirpputorilla keventämässä kaappien sisältöä.  Sinne meni nippu mm. lastenkirjoja, mopokypärä, dvd-leffoja sekä muutama kassillinen vaatteita. Ehkä paras myyntikate oli Marimekon Lokki-verhoilla, jotka poimin muutama vuosi sitten talteen eräästä autiotalosta. Pesukoneen ja silitysraudan käytön jälkeen taskuun tuli 15 euroa.

Myymisessähän on aina se juttu, että olisi hyvä olla joku "sisäänvetotuote" tai erikoistarjous. Myyntipäivää edeltävänä yönä askartelin muutamassa tunnissa tähän tarkoitukseen ajankohtaan sopivat tennarit. Työhuoneen hyllyillä on muutamakin blanco kenkäpari odottamassa uutta elämää ja tällä kertaa otin Boy-Cot- merkkiset tennarit käsittelyyn. Ostin aikoinaan niitä kaksi paria, limet ja pinkit. Varressa oli valkoisia kuvioita ja ne piti tietysti peittää.

Lähtökohta oli tämä, mutta pinkillä kankaalla

Halusin hempeän ja söpön vaikutelman ajankohtaisella aiheella joten keltainen kananpoika sopi teemaan kivasti. 

Luonnos tipusta

Tennarit oli valmiit aamuneljältä ja vielä oli reilu kolme tuntia aikaa nukkuakin ennen myyntiin lähtöä.
Kirppiksellä tossut herättivät hilpeyttä kulkijoiden keskuudessa ja keräsivät muksuja kurkkimaan sekä täti-ihmisiä ihastelemaan, mutta käsiin ne lopulta jäi. 
Jos jollekulle koko 42 istuu jalkaan ja kukkarossa on pari ylimääräistä sinistä seteliä, otahan koodia niin hoidetaan homma.

 Huomenna saa marketista pääsiäismunia puoleen hintaan, kesäkuntoon kerkeää vielä niidenkin jälkeen 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti