lauantai 2. marraskuuta 2013

Heavy Halloween

Pyhäinpäivän aattona tunnetun "amerikanvirpomispäivän" (Karkki tai kepponen) kunniaksi ajattelin jatkaa seitinohuella aasinsillalla sarjakuvateemaa jota viimeksi availin. Tenavat -sarjiksessahan 
Eppu päivysti kasvimaalla aina Suurta Kurpitsaa, joka ei koskaan tullut paikalle.


 Tenavista en ole lämmennyt koskaan kunnolla. Siisti piirrosjälki ja pari hauskahkoa hahmoa, mutta liian älyllistä ja aikuismaista sarjakuvaa näin yksinkertaiselle kaverille.

Itselleni se Suuri Kurpitsa kuitenkin tuli, tosin musiikin muodossa. Saksalainen Helloween oli yläasteaikaan kova sana korvalappustereoissa. Parasta pumpussa kuitenkin oli levyjen kannet, jotka erosi muusta metalligenrestä vähän  poikkeavammalla kansitaiteellaan; Frederick Moulaertin luomilla sarjakuvamaisilla kurpitsoilla:

Senpä kunniaksi päätin yhdistää juhlan kunniaksi Epun toiveen ja Powermetallin. 
Kalasataman reunamalla sijaitsee Kaupunkiviljelypalsta jota pyörittää Dodo ry. Palstan takana on jäljellä muutama metri alkuperäistä graffitiaitaa ja sinne se kurpitsa löysi tiensä perjantai-iltana 1.11.


Päiväsaikaan kuvattuna meininki näkyy vähän vähemmän uhkaavasti:


Vielä kerta kiellon päälle, moshaavat terveiset kaikille metallifaneille.


Hyvää Halloweenia kaikille!

Jos voimametalliyhtyeen tuotanto ei ole ennestään tuttua, tohtori auttaa:



Kuvien lähteet:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEJNzdJzxkcBoHiRUXPvzcz8Dzuwdi8JqRZTpk7FhX1yzhzMLBsjYKeltL68aFCsjQ6CeLcJ9yUj3El_TBZZhl9Y0nSLkQ__0oD1ZdFTdM1yxxbB4YBG0-DqVbBM7I4kfSI7Dc0NWwpDE/s1600/eppu_suuri_kurpitsa_odotus.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti