tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Se olis sitten uutta vuotta joka notkoon ja niemeen. Aika perusmenolla juhlittiin, vaikka termi "perus meno" onkin aika moniselitteinen. No, mutta siten kuin lapsiperhe juhlii. Tai ei sekään välttämättä kerro oikeastaan tärkeintä. Yksilöin vielä sen verran että:

- ketään ei hakattu
- kukaan ei joutunut putkaan
- kukaan ei sammunut
- avioliitot on yhä samat 
- sormet ja silmät tallella

Eli ihan mukavasti meni.


Kuvan ammuslaatikko on siis vanha ja sisältää ilotulitteita, jos jotakuta nyt alkoi pelottaa kommandopipoinen lapsi räjähdeboksin kanssa.

Valmistautuminen oli huolellista. Raketteja ja muita ammuksia on hyvä varata siten, ettei lopu kesken.Viime vuonna juhlittiin Kaivokselassa ja kuvasta näkee että "jotain pientä" olisi voinut käydä. Mutta ihan hyvin silloinkin meni.


 Tänä vuonna poikettiin Porvoossa juhlistamassa ja turvallisuuden määrää oli lisättävä koska mukana oli  ihan pikkumuksuja. Samasta syystä yhteiskuvan saaminen ei onnistunutkaan, koska säntäily joka suuntaan oli pelin henki. Mutta onhan se selvä, kuka nyt jaksaakaan pönöttää kuvattavana kun on kassit raketteja täynnä?


PumSisätiloissa juhlaväkeä viihdytti seuramies Oliver 5v. Ohjelmaan kuului musisointia, taikatemppuja, sekä välillä yläkerrasta saapui ritari viikinkikypärässä joka näytti jotenkin tutulta.
Mutta muksut oli päästettävä nukkumaan ja niinpä palattiin lähtöruutuun, kotiin tinaamaan ja ampumaan viimeiset raketit.Isä ja poika ihan kipinöissään. 


Hyvä haltija Hende toivottaa taikasauvallaan 

          HYVÄÄ VUOTTA 2013 !!      
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti