maanantai 29. lokakuuta 2012

Pulu lähtöpuuhissa

Tämän syksyn ekat lumet tuli myös Helsinkiin. Ei paljon, mutta sen verran kuitenkin että viimeistään nyt muuttolinnut laittavat kesäpesät talvikuntoon ja vaihtavat maisemaa. Pulut ei sentään lennä etelään, mutta kuten nähtiin vuosia sitten, niin sieltä Huopalahden aseman alatunnelistakin ne poistuivat graffitimaalareiden mukana pois autojen tieltä.

 Kalasatamassa vielä toistaiseksi maalataan, mutta sitä mukaa kun asuinalue valmistuu, niin maalausaidat vähenee:


Mukava juttu alueella on ollut vaihtelevan maalauspinnan mahdollisuus ja laajuus. Vaneriseinien lisäksi myös alueelle tuotuja kontteja sekä muutamia Sompasaaren sataman ajalta jääneitä betoni- ja tiilirakenteita on voinut taiteilla entistä ehommiksi.


Onneksi Nuorisoasiainkeskus kartoittaa parhaillaan uusia maalausalueita kaupungin alueelta ja harrastusta voi luvallisesti ylläpitää jatkossakin. Erilaisten maalauspintojen ja monimuotoisten kohteiden runsaus on graffitimaalareille tärkeää ja inspiroivaa. Samasta syystähän moottoriradatkin ovat rataprofiileiltaan erilaisia; tylsä sitä samaa ympyrää olisi aina ajaa. 

 Kalasatamasta lähtöön valmistautumiseen liittyen maalasin matkalaukkunsa pakanneen pulun laiturialueen betonimöhkäleeseen. Tipu kurkkii kelloaan ja miettii, koska se lähtö koittaakaan. Toivottavasti tulee kuitenkin vielä pitkä odotus...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti