maanantai 24. helmikuuta 2014

Jäbä Leisson

Viikonloppuna tuli koettua valtaisa pettymys.  Tai oikeastaan kaksi. Suomen kiekkojoukkue missasi olympiafinaalin,  mutta se tarina sai onnellisen lopun, kun Leijonalauma sai kuitenkin pronssimitalit.
Mitskujen varmistuttua helpotuksen huokaus  jäi kuitenkin lyhyeksi, kun seurasi vielä suurempi järkytys: Jäbä Leisson passitettiin kotiin Putous-ohjelmasta.

 Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi, mistä on kyse,
 löytyy viralliset faktat MTV3:n Putous- sivuilta:

Punavuorelainen pipopää  oli ehdottomasti jengin Kingi, huikee kreaaja, joka olisi ansainnut voiton kotiin. Kaikki kunnia Imatran Antskullekin, mutta Ymmi jos kuka olisi jo ansainnut päästä vapaalle irvistelemään. Sketsihahmokilpailun kannalta olisi ollut hupaisampaa seurattavaa, kun finaalissa olisi ollut vastakkain Antsku ja Jäbä;  naiseksi pukeutunut mies ja mieheksi pukeutunut nainen. 

Shokkiuutiseen oli tietysti reagoitava. Päätin jälleen käyttää ”isoa mielipidekirjoitusta” ja sketsasin kunnianosoituksen Jäbälle.


 Sunnuntai-aamuna suuntasin Suvilahteen. Teeman mukaisesti Jopolla.


Mestoille saavuttuani bongasin roskiksen vierestä punaista messumattoa, sille löytyi käyttöä juhlan kunniaksi ja askartelin peinttausleissonin matolla seisten. 
Matkoineen hommaan hurahti duunipäivän verran, 8,5 tuntia. 
Duuni oli valmis 23.20, eli yökuvan värisävy vääristymät aiheuttivat paluun tänä aamuna uudestaan Suvariin. Matto oli vielä roskiksen vieressä, jonne sen illalla palautin, joten sain onneksi viriteltyä tilanteen uusiksi.


Kreasin maalauksen niin luovissa tiloissa että valitettavasti tsufeetaukokin jäi pitämättä.
Tosi harmi että Jäbä lähti liian aikaisin, mutta kiitos näistä hetkistä, 
jotka saimme nauraa seurassasi lauantai-iltaisin.


Loppuun jäbän ensiesiintyminen Katsomo-palvelusta. Kun jakso tuli teeveestä, tapahtui haagalaisessa kolmiossa välitön putoaminen: 


"Huikee meininkileisson, eipä vissiin!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti