maanantai 22. lokakuuta 2012

Hendenvaarasta Hyvää päivää

Värikäs tervehdys!

Eilisen teeren taivaanrannan maalarinkin on aika ottaa blogiversio käyttöön, jälkijunassa mutta parempi myöhään jne. Ensimmäisen tietokoneeni hankin vasta 2005, eikä kolanäppeily muutenkaan ole kovin kiinnostanut.

Kun facebook- profiilistani on muodostunut enemmänkin kuvasivusto, on tätä kautta parempi julkaista fotoja maalauksista ja piirroksista ym. materiaalista, joilla kommentoin vastaantulevia ilmiöitä. Siksi siis blogin nimi on sanaleikki hengenvaarasta. Tykkään leikkiä sanoilla ja joskus hengellänikin. Jatkossa lisäilen tänne kaikenlaista mitä mieleen juolahtaa, yleensä aika ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä. Katutaide ja sarjakuva sekä 80-luvun teinin ajatusmaailma on se mitä todennäköisimmin alkaa saitille löytymään.

Jotain aiempia duunejani löydät vaikkapa kotisivultani jota en enää päivitä, mutta pidän linjoilla: www.hendecorate.net  myös hip hop-kulttuurin edistämiseen tarkoitetun yhdistyksemme saitilta voi löytyä mielenkiintoisia juttuja: www.funkon.org


Kärkeen pari kuvaa viime keväältä Kaapelitehtaan "Katutaide"-kilpailu/näyttelystä.

Vein näyttelyyn pari vanhempaa taulua sekä muutamia tuotemuokkauksia. Ylempänä kyltit, joista Hendenvaara oli alunperin jostain halpamarketista ostettu joulukoriste oveen, punatulkun kuvalla varustettuna se toivotti "Iloista Joulua". Toisessa kyltissä luki alunperin "Painekoe käynnissä". Alemmassa kuvassa 2kpl Ikean cd-koteloita uusituin ulkokuorin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti