maanantai 16. syyskuuta 2013

Idols 2013- vaihtoehtoinen tuomaristo

Ne on taas täällä. Idolit.Tänään alkoi tuorein tuotantokausi ja kymmenettä vuotta juhlitaan kauden päätteeksi uuden artistikatraan kera.
Kuten olen aiemminkin kertonut, niin aika minimissä on meikäläisen lupalaatikon tuijotus. Mutta koska viime idolikaudella olin muutaman kuukauden sairaalassa selkäleikkauksesta toipumassa, niin silloin lähes kaikki liikkuva kuva kelpasi virikkeeksi virityskuvasta lähtien.Punkan pohjalta tuli myös Idols 2012 aika pitkälti seurattua kuinka kirkkaimman kruunun saalisti tyylikkäästi Hyvinkään Diandra Flores
Tuli siinä sitten ideoitua kaikenlaista ajankuluksi ja kun pyörittelin mielessäni sanaa "tuomari" useammalta näkökannalta, niin paperille tippui lopulta tällainen vähän villimpi kokoonpano ehdolle seuraavaa kisakautta silmälläpitäen. JonenLauran ja Tommin sijasta olisi laulajataimien elämänlangasta päättänyt  Judge Dredd , Tuomari Nurmio ja Mari Perankoski 


Meilasin piirroksen pikku selostuksen kanssa huvikseni Jone Nikulalle, joka vastasi kuvalliseen ehdotukseeni: "Toi saattaisi uudistaa ohjelmaa oikeaan suuntaan!"
Oma ehdotukseni ei kuitenkaan mennyt läpi jostain syystä, sillä tänään tuomaripöydän takana nyrkkiä paukuttaa Nikulan lisäksi Sini Sabotage, 69 Eyes:in Jussi69 ja The Rasmuksen  Lauri Ylönen . Toivotaan että linja on tiukka mutta reilu ja kauden päätteeksi seitsemäs idoli on tittelinsä ansainnut.
Siitä huolimatta itseoikeutettuna mestarina loppuun lausuu totuuksia Judge Bone- nimelläkin esiintynyt herra Nurmio:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti