maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 11

Pari viimeistä päivää on mennyt niin tiukasti spraymaalin höyryissä, että vaihdetaan se kourassa höyryävä esine maalipurkista kahvikuppiin. Kuppi mokkaa kurkusta lämmittää hyvin pakkasessa.

Perheessämme harrastetaan toki muutakin nuorisokulttuuria kuin vain "Bronxin perinteistä". Junioriurheilu Ville Peltosen ja Ruudun veljesten jalanjäljissä Myyrmäen Jäähallilla on vienyt aikaa muutaman tuhat tiimalasillista vuosien varrella. Palkkiona siitä ajasta on kertynyt nippu metallia pikkusällin kirjahyllyyn ja jykevät reidet. Nuorisourheilu on siitä mukavaa puuhaa että jos aikataulut aikuisten maailmasta suinkin antaa myöten, on hauska puuhailla ja jeesailla joukkuejutuissa.

Junnuhommissa on tärkeänä osana erilaiset turnaukset ja vapaaehtoistoiminta; siivoustalkoot, arpajaiset, kahvimyynti, kirpputorivalvonta jne. Siihen liittyy tämän päivän fotosatsi. Eli Lumiukon tähdittämä kahvimainos:


Joskus materiaalit valikoituvat siitä, mitä on saatavilla. Valkoisen paperin ja värikartonkien lisäksi tässä on lumihanki vessapaperista, kaulahuivi tiskirätistä sekä silinteri jätesäkistä.Mainoksen esikuvana ikimainio tehotiimi "Hinku ja Vinku", jouluruuhkiinkin sopivassa pätkässä  kaupungin kiire

Heikki Partasen  luoma "Käytöskukka"-nimellä tunnettu sarja tuli tutuksi Pikku Kakkosesta silloin joskus ajat sitten ja samankaltaista toteutustekniikkaa on myöhemmin imitoitu mm. South Park-sarjassa, joka tosin onkin tietokoneella luotu. Heikki varmasti aikoinaan repi ja leikkasi + liimasi paperit ja kartongit. Samasta sarjasta on tuttu myös Suursyömäri-hahmo, johon ehkä palaamme myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti