sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 16

Näin joulun alla on pikkuleipäsesonki huipussaan ja siitä syystä tähänkin blogiin on päässyt muodostumaan perinne: viikonloppuisin piparipäivitys. Ensin oli se Basson pipari boombox, sitten Havukosken maalattu piparkakku-ukko ja viikon päästä tulee jotain muuta. Mutta sitä ennen mennään jääkiekon pariin, koska Suomen maajoukkueessa on tullut tutuksi eräs EVU:n kasvatti, jonka pelinumerona on ollut tämän päivämäärän mukaisesti nro. 16

Eli Myyrmäen Jäähallilla on vuositain EVU:n isännöimä junnukiekkoturnaus: http://www.hopeakiekko.net/ joka pari vuotta sitten oli nollanollien järjestämänä. Hauskat kisat vaikka mestaruus menikin meidän kundeilta sivu suun. 

Kisakahvioon tarvittiin myyntituotteita ja koska mokkapalat ja pizzaslicet on parhaat myyntiartikkelit, niitä on kaikissa turnauksissa aina. Mutta tietysti kun on kysyntää, pitää olla myös tarjontaa. Itse kuitenkin päätin toimitaa myyntiin vähän erilaisia kahvikupillisen kavereita. Joukkueellisen piparipelureita: 


Neljä hyökkäysketjua, kolme pakkiparia. Tässä joukkue vielä oli pukuhuoneessa vaatturia venttaamassa.


Sinänsäkin turnauksessa oli mieleenpainuva tilanne, että finaalimatsiin oli itselleni merkitty toimitsijavuoro. Yleensä vastaavissa tilanteissa pyrin säätämään itseni jäähyvahdiksi jolloin toisella kädellä toimin musavastaavana. Mutta silloin kuulutuspenkki oli ainoa jäljellä ollut vaihtoehto, joten ei muuta kun Mertaranta mielessä kuuluttamaan loppuottelua. Kivasti se lopulta sujui vaikka ei varmasti totuttujen kaavojen mukainen selostelu ollutkaan. Mutta tulipa sekin koettua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti