perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 22

Jouluviikonloppu alkoi, :

- koulujen joulujuhlat käytynä,
- todistukset kourassa, 
- pikkujoulut ohitse, 
- kinkut uunissa, 
- lahjat hankittu,
- auto pakattu, 
- lomille lomps...

Tälläisiä statuspäivityksiähän Naamari on juuri nyt pullollaan.  Kiva että jengi pääsee arkirutiineista hengähtämään hetkeksi omaan rauhaan kotiin, mökille, mummulle, laivalle, etelään, mihin vaan.

Mutta;
kun toiset starttaa lomailun, niin joillain duunit vasta alkaa... Kuten kolmosluukussa tarinoin, niin pukkikeikkailua on kuulunut sukumme työhistoriaan useammassakin polvessa. Siksi tänä jouluna kaivetaan taas valkoparta naftaliinista ja vedetään punanuttu niskaan. Pikkujäbä hoitaa tonttuilun ja allekirjoittanut ottaa pukin roolin.
Perheen 12-vuotias ehdotti tällä kertaa tällaista joulunviettoa ja mikäs siinä, napataan perheen äiti pakoauton kuskiksi ja lähdetään kiertämään koteja.

Jos Teille ei vielä ole tulossa, muutama paikka saattaa sopia yhä kalenteriin. Koodaa korvatunturille: hende4 at gmail.com niin sihteeritonttu tarkistaa aikataulut.

Mutta aattoon on vielä aikaa, joten vielä on aikaa paketointiin, kuusenhakuun, vihdan tekoon, ja muuhun puuhasteluun. Olkaa kiltisti, tontut on yhä liikkeellä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti