maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 3

             Kolmannesta luukusta löytyy karvainen mies. The Maailman nuorin Joulupukki.Pari vuotta sitten vietettiin joulua lapsuudenkodissani Riihimäellä ja sillä kertaa oli sovittu, ettei pukkia tilata koska paikalla oli vain yksi lapsi, joka jo kuitenkin tiesi "sen salaisuuden". Mutta päätimme pikkujäbän kanssa vetää ässän hihasta ja yllättää koko muun porukan. Jotta naurut saataisi maksimoitua, väännettiin kuvio vielä nurinpäin ja iskä saikin tontun roolin.

Pukinkamppeet hankittiin osittain omista varastoista ja osittain kaupasta; pukin parta on nähnyt vuosien  varrella monen lapsiperheen jouluja, kun opiskeluaikoina meni monta joulua vieraita koteja kiertäen isän toimiessa kuljettajana. Silloin tonttuna oli ensin veli ja myöhemmin sisko. Perheyritys meiningillä. Tällä kertaa tontun takki edusti urheiluhenkeä, kun appiukon vanha Kehä-Kettujen verkkarirotsi palveli juhlan kunniaksi yhdessä omien verkkahousujeni kanssa.

Taisi pukille jäädä nälkä päälle, koska lähes vastaavassa roolissa on nähty sama kaveri myöhemminkin. Mutta siitä ehkä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti