torstai 27. joulukuuta 2012

Joulukalenteri-bonus 24+1

No nyt on joulut juhlittu ja paluu arkeen odottaa kulman takana. Mutta koska vielä hetken aikaa rouvat ravaa välipäivä-alessa ja äijät paatuu kotosalla tai kapakassa, lykkään tilaajalahjana Joulukalenteriin bonus-luukun. Ja vaikka se bonus onkin, turha odotella mitään sätkäpaperikuvia.

Eli paluu Kalasatamaan oli eilen ajankohtainen, koska se lumisade loppui viimein. Parissa päivässä hiutaleita kertyi jopa 40 senttiä, sillä vaeltaessani kohti betonimöhkälettä kahlasin paikoitellen polvet lumessa. Mutta koska en tullut tänne säätä raportoimaan niin siirrytään fotoihin:


Halusin siis saada ne hiilikasojen viereiset puut mukaan kokonaisnäkymään ja sopivasti myös pilvenhattarat muodosteli jotain dramatisoivaa näkymää taustalleEtuviistosta kuvattuna maalauksen taustan värisävyt näkyy suhteellisen hyvin, vaikka itseäni suuresti kiusaakin kokonaisuuden kannalta se, etten saanut koko betonipintaa maalattua. Olosuhteisiin nähden kuitenkin ihan ok.

Mutta se siitä ja palataan sohvankulmaan... Pari päivää vielä aikaa kaivaa napaa ja mussuttaa konvehtirasioita töllön ääressä tai lahjaksi saadun kirjan parissa. Näin aikoo tehdä kuulemma myös Joulupukki, joka lähetti kiitoskirjeen aattoillan apulaisille ja liitti mukaan kuvan omasta välipäivien vietostaan Korvatunturin saunan pukuhuoneesta. Ei muutakun mankka olalle ja virkapuku vinttikomeroon.


Vaeltavan Valkoparran videosuosituksena tähän loppuun kaupan päälle Konvehdinmussuttajien 
reipashenkinen matkakertomus kotimaan keikkamatkalta

Uudenvuoden aattona seuraavan kerran,
sii juu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti